Díszítés

Ami a piacon egyedülivé teszi, hogy a díszítés a bérleti díj részét képezi.
Személye szabott, előre megbeszélt dekorációról van szó, ami engedi érvényesülni az autó szépségét is.
Természetesen saját ötletek és elképzelések is szóba jöhetnek, azokat is igyekszem megvalósítani.

Ital

Az út során frissítőre és egy pohár pezsgőre vendégeim vagytok, pont úgy ahogy a Nagyokban.
Saját, kedvenc zenéiteket is hallgathatjátok, erről Ti gondoskodjatok megfelelő adathordozóra írva.

Polaroid

Lehetőség lesz útközben fotókat készíteni magatokról egy polaroid gép segítségével. Szerintem ez az élmény kihagyhatatlan és nagyon jó kis móka egyaránt.

Dekorációk, kiegészítők

Emlékszem a saját esküvőmre, én is mindenáron szerettem volna autós képeket.
Örültem volna akkor ennek a lehetőségnek, amit most leírok.
Amennyiben az autót 4 óránál több időre veszitek bérbe, akkor a fotózáshoz szükséges kellékeket én biztosítom számotokra! Ez azt jelenti, hogy az esküvő napján lesz a kreatív fotózásotok is, akkor rendelkezésetekre bocsátok minden olyan kelléket, amire szükségetek lesz a fotózás során. Nem is kell mondanom, hogy ez a stílus mennyi kiegészítőt kíván, aminek a beszerzése eleve költséges és időigényes feladat lenne. Ezt a terhet szeretném levenni a vállatokról, úgy hogy ez is a bérleti díj részét képezi.
Átbeszéljük, hogy milyen stílusban lesz a fotózás és a weboldalon látható tárgyakat, kiegészítőket kiválasztva a fotózás helyszínére visszük, vagyis az autóban lesznek.
Számos fotós is külön kellékessel dolgozik, ami még megemelné az összköltségeiteket, így evvel szeretnélek Titeket megajándékozni!

Wordpress themes at GFXFree

CREATIVE DESIGN FROM BROOKLYN

Big or small, we’ve got a solution when you need it. Our advanced service and support tools provide step-by-stepinstructions without being put on hold or waiting in line.