eskuvoi_autoberles_vintage_eskuvo_csongradi_agnes_profil_mini_vintageeskuvo-autoberles_hu
Csongrádi Ágnes

   

Sziasztok! Engedjétek meg, hogy bemutatkozzam néhány mondatban.

Életemben mindig is meghatározó volt a kreativitás utáni vágy és annak megélése. Igyekeztem olyan tevékenységeket keresni, amiben kiélhetem ezt a vágyamat. Vonzódom az esküvői dekorációkhoz, stílusirányzatokhoz, a szép és stílusos tárgyakhoz, berendezésekhez.

Közel áll hozzám az olaszok kifinomult stílusa és életérzése, ezért is volt nagy öröm számomra, hogy megvásárolhattam a Fiat 500 Vintage 57 limitált szériás autómat. A vonzódásom e típus iránt már egészen régre nyúlik vissza, először amikor megláttam a Fiat 500 tanulmányautó képeit, akkor elhatároztam, hogy nekem lesz ilyen autóm.

Hálás vagyok a sorsnak, hogy ez 2015-ben meg is valósult, amikor is lehetőségem volt megvásárolni ezt a kis ékszerdobozt!

Az autó minden nap mosolyt csal az arcomra , majd azon kezdtem el gondolkodni, hogy miként lehetne ezt az örömet megosztani másokkal úgy, hogy közben kihasználjam az autó egyediségéből fakadó előnyöket is.
Ekkor jött az elhatározás, hogy az autót esküvőkre és fotózásokra is bérbe adnám, így alakult az én kis vállalkozásom!

Wordpress themes at GFXFree

CREATIVE DESIGN FROM BROOKLYN

Big or small, we’ve got a solution when you need it. Our advanced service and support tools provide step-by-stepinstructions without being put on hold or waiting in line.